איזה כיף שיש פאב בייתי כזה שאפשר לגשת אליו גם בשורטס וכפכפים ולטעום דברים טובים שנרקחים להם במטבח...
כזה מקום יש ברחוב בוגרשוב 28 בתל אביב והוא נקרא פפיטו, על שם פפיטה הכלבה של אחד מבעלי הבית.
המקום קטן וחמים, אם אפשרות ישיבה בחוץ או על הבר, מגוון משקאות לא גדול אבל שווה, אבל עזבו משקאות, אוכל זה כל הסיפור = שווה!!!
אוכל שסוחב אחריו אלכוהול, נקניקיות עסיסיות חריפות או לא, עם פרמז'ן דחוס בבפנוכו....מלוות בערימה של כרוב כבוש שמבושל עם חתיכות בייקון, עלי דפנה ופלפל אנגלי, צלעות לבנות ברוטב על הגריל, רכות רכות, שניצל גדול, המבורגר מתובלן כהלכה (ככה אמרו) והשוס? צ'יפס טעיםםםםםםםם, לא עוד פרוסות תעשיתיות עם שומן מוקשה, אלא סלייסים ידניים שטוגנו פעמים בשמן טרי, והפכו לקריספיים להפליא.
אם חשקה נפשכם במקום לא מחייב פראק וצילינדר, בלי למכור כליה וקרנית, גשו לפפיטו, שבו בחוץ, נשמו קצת פיח, תראו את החיים התלאביבים בלייב, בירה או ויסקי ביד אחת והיד השניה בתוך קערת הצ'יפס......
כזה מקום יש ברחוב בוגרשוב 28 בתל אביב והוא נקרא פפיטו, על שם פפיטה הכלבה של אחד מבעלי הבית.
המקום קטן וחמים, אם אפשרות ישיבה בחוץ או על הבר, מגוון משקאות לא גדול אבל שווה, אבל עזבו משקאות, אוכל זה כל הסיפור = שווה!!!
אוכל שסוחב אחריו אלכוהול, נקניקיות עסיסיות חריפות או לא, עם פרמז'ן דחוס בבפנוכו....מלוות בערימה של כרוב כבוש שמבושל עם חתיכות בייקון, עלי דפנה ופלפל אנגלי, צלעות לבנות ברוטב על הגריל, רכות רכות, שניצל גדול, המבורגר מתובלן כהלכה (ככה אמרו) והשוס? צ'יפס טעיםםםםםםםם, לא עוד פרוסות תעשיתיות עם שומן מוקשה, אלא סלייסים ידניים שטוגנו פעמים בשמן טרי, והפכו לקריספיים להפליא.
אם חשקה נפשכם במקום לא מחייב פראק וצילינדר, בלי למכור כליה וקרנית, גשו לפפיטו, שבו בחוץ, נשמו קצת פיח, תראו את החיים התלאביבים בלייב, בירה או ויסקי ביד אחת והיד השניה בתוך קערת הצ'יפס......
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה