יום שני, 16 ביוני 2014

לחם לכל פועל

הם צצים כמו פטריות לאחר הגשם, שמרים, מחמצת, שאור, דגנים, קל, כבד ועוד ועוד.....לחמים ולחמניות ובגטים, ותימלא הארץ בלחמי בוטיק................גם המחירים די בוטיקיים........
בונז'ור הרימה את הכפפה ויצרה את סידרת הקראסט, במחירים שפויים, עם מבחר לא גדול מידי של לחמים, שאור, דגנים, עם קליפה קרסטית מתפצפצת ותוך טעים ונימוח, בהחלט החלטה מצויינת.
דגמתי בגטים שונים....יותר נכון, הבגטים התאדו טרם צולמו, מה שאומר שהם היו מצויינים, במיוחד זה עם החמוציות, חימום קל, קצת חמאה ורצוי חמאת עיזים, מה צריך הבנאדם?
הלחמים שלא מגיעים פרוסים, תודה לאל, גם הם נחטפו מהשולחן, לחם הדגנים נפרס, נטבל בביצה עם צ'ילי וטוגן עם מעט חמאה....יאם, החלק השני הוקפא, למרבה הפלא הוא צלח את ההקפאה יפה, הופשר בחוץ בתוך שקית הנייר, ללא טעמי לוואי.

כל הכבוד לבונז'ור, רעיון טוב, ביצוע לא רע בכלל, חוץ מאשר שהנשיקות של הבגט קצת קשות..:) אפשר להקפיא את הלחמים ולהנות מהם גם אח"כ.

לא לפספס!!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

יין נשי בגולן

 נשים יינניות זה לא דבר חדש בעולם, בארץ  יש עוד הרמת גבה למרות שיש ולא מעט נשים יינניות, כמה מהן בעלות יקב משלהן? לא הרבה, אפשר להזכיר את צי...