שאול אברון, איש אשכולות בתחום היין והאוכל נלקח מאיתנו ועלה מעלה לשבת ליד אלי לנדאו שהחליט לפתוח שולחן וראה שחסר לו מישהו לחלוק איתו את שור הבר של גן עדן.
לא הכרתי אותו אישית, אבל עקבתי אחריו ואחרי פועלו מיום שפתח את יועזר, ראיתי כמה הנאה וכמה הבנה באוכל ויין יש לאדם הזה.
לפני 15 שנה בשישי סוער אחד ארזתי חברה ונסענו בטנדר סקודה ישן לבדוק מה קורה שם, בסימטה של יועזר איש הבירה, שם נפתח לנו עולם הין האיטלקי, ברולו וברונלו, שם טעמתי לראשונה קוט דה באף וביף בורגניון, שלא נדבר על ניוקי הכמהין בסילבסטר 2004, שם בארוחה מושחתת אחת ספרתי לאיש אהוב סודות כמוסים וזאת על בקבוק אמרונה 98 ומרק זנב שור, ביועזר גיליתי שאני ויינות צרפתיים לא חברים, אבל אני ואוכל צרפתי מסתדרים מעולה, ביועזר לימדתי מישהו יקר לאכול פטה כבד אווז ולא ידעתי שיצרתי גולם שיתאהב במאכל הזה עד שהפסיקו לפטם בארץ אווזים שם דם אותו יקר לי שתה איתי לראשונה מר דה בורגון ולא נספר מה היה אח"כ.
אחכ לא הייתי שם כמה שנים בגלל כל מיני סיבות ואחרי שחזרתי הרגשתי שמעולם לא עזבתי, האוכל טעים ומדויק, היינות משובחים, האוירה אותה אוירה ושאול יושב על אותו הכיסא ומפקח על המקום
זה כבר לא יהיה אותו הדבר.......
יהי זכרו ברוך!
לא הכרתי אותו אישית, אבל עקבתי אחריו ואחרי פועלו מיום שפתח את יועזר, ראיתי כמה הנאה וכמה הבנה באוכל ויין יש לאדם הזה.
לפני 15 שנה בשישי סוער אחד ארזתי חברה ונסענו בטנדר סקודה ישן לבדוק מה קורה שם, בסימטה של יועזר איש הבירה, שם נפתח לנו עולם הין האיטלקי, ברולו וברונלו, שם טעמתי לראשונה קוט דה באף וביף בורגניון, שלא נדבר על ניוקי הכמהין בסילבסטר 2004, שם בארוחה מושחתת אחת ספרתי לאיש אהוב סודות כמוסים וזאת על בקבוק אמרונה 98 ומרק זנב שור, ביועזר גיליתי שאני ויינות צרפתיים לא חברים, אבל אני ואוכל צרפתי מסתדרים מעולה, ביועזר לימדתי מישהו יקר לאכול פטה כבד אווז ולא ידעתי שיצרתי גולם שיתאהב במאכל הזה עד שהפסיקו לפטם בארץ אווזים שם דם אותו יקר לי שתה איתי לראשונה מר דה בורגון ולא נספר מה היה אח"כ.
אחכ לא הייתי שם כמה שנים בגלל כל מיני סיבות ואחרי שחזרתי הרגשתי שמעולם לא עזבתי, האוכל טעים ומדויק, היינות משובחים, האוירה אותה אוירה ושאול יושב על אותו הכיסא ומפקח על המקום
זה כבר לא יהיה אותו הדבר.......
יהי זכרו ברוך!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה